Onyx****Luxury Aparthotel Vissza a kezdőlapra

Telefon: +36 30 93 90 953

E-mail: info@onyxsarvar.hu

HU
EN DE CZ

Megrendelés

Választott ajándékutalvány: Egyedi értékutalvány

Érvényes: a megrendeléstől számított 1 évig

1. utalvány:

Ft

Megrendelő adatai:

Postázási adatok:

Megrendelő adatainak másolása ide

Fizetési információk:

0 Ft

Tájékoztatjuk, hogy a megrendelés során megadott személyes adatait kizárólag a megrendelés nyomán létrejövő szerződés teljesítése céljából, az ahhoz szükséges mértékben kezeljük. Az adatkezelési folyamatainkról és az azzal kapcsolatosan Önt megillető jogosultságokról adatkezelési tájékoztatónkban olvashat részletesen.Banki átutaláskor kérjük, hogy a rendelés véglegesítéséhez a lenti összeget az alábbi számlaszámra szíveskedjen átutalni.

  • Számlatulajdonos neve: Sárvár Ház Kft.
  • Bank: MBH Bank
  • Bankszámlaszám: 72100282-14960952-00000000
  • A közlemény rovatban kérjük, tüntesse fel a rendelési számot.

Fizetési határidő: 8 banki nap.

Önt most átirányítjuk a SIX Payment fizetési felületére. Kérjük ne zárja be az oldalt!

SIX Payment

A megrendelés összegét kérjük 5 munkanapon belül szíveskedjen megfizetni.

  • OTP SZÉP kártyával: a SZÉP kártya honlapján keresztül tudja átutalni az összeget, ahol az üzemeltetett egységeink közül a Berill Suites/9920788562; a Zafírapartman/71971860; illetve Onyx****Luxury (és R31 Residence)/5839039012  Egységet kiválasztva tudja elindítani a tranzakciót (Figyelem. Rákóczi utca- kell keresni). Kérjük, ebben az esetben feltétlenül küldje el a tranzakciós bizonylatot, az utaló nevét és számlázási címét az info@onyxsarvar.hu e-mail címre.
  • MKB SZÉP kártya esetében: kérjük, küldje el a SZÉP kártya azonosítóját és a kártya tulajdonos nevét, amely alapján küldeni fogunk egy előrefizetési azonosítót, amellyel az MKB SZÉP kártya honlapjáról tudja elindítani a tranzakciót. A sikeres utalást követően kérjük, küldje el a tranzakciós bizonylatot és számlázási címét az info@onyxsarvar.hu e-mail címre.
  • K&H SZÉP kártyával: az utaláshoz a K&H SZÉP kártya központtal (TELECENTER) kell felvenni a kapcsolatot, a szálloda azonosítója: 84028384, ezt kell megadni a tranzakcióhoz. A sikeres utalást követően kérjük, küldje el a tranzakciós bizonylatot, az utaló nevét és számlázási címét az info@onyxsarvar.hu e-mail címre.

FIGYELMEZTETÉS! Kérjük, amennyiben SZÉP kártyával kívánja rendezni az utalvány ellenértékét, a szükséges adatokat minden esetben írásban egyeztesse értékesítő kollégánkkal a info@onyxsarvar.hu e-mail címen - ennek elmaradása esetén az utalt összeg beazonosítására és elfogadására sajnos nem tudunk garanciát vállalni. Utólagos fizetési mód változtatására NINCS lehetőség, visszautalásra NINCS lehetőség!